Zavod KONC, so.p in KK Dravograd v okviru projekta DIGIŽOGA vabita na BREZPLAČNO izobraževanje “Uporaba družbenih omrežij”

Naslov izobraževanje: UPORABA DRUŽBENIH OMREŽIJ
Predavatelj: Ana Pisar Čivčić
Datum: četrtek, 5. maj 2022, od 10:00 do 11:30 ure

Facebook, Instagram, LinekdIn, YouTube, Tik Tok, Snapchat in še bi lahko naštevali. Katera družbena omrežja izbrati za komuniciranje naše organizacije in zakaj? Kaj objavljati in česa ne? Udeleženci delavnice bodo spoznali osnovne značilnosti najbolj uporabljenih družbenih omrežij ter koristne nasvete za komuniciranje preko njih.

Prijave na: digizoga@zavodkonc.eu  ali se prijavite TUKAJ!

Izobraževanje bo potekalo preko spletne platforme ZOOM na: https://us06web.zoom.us/j/82646698794

O PREDAVATELJICI:

Ana Pisar Čivčić, ki je magistra tržnega komuniciranja in direktorica podjetja IPM Komunikacije. Pri snovanju in vodenju najrazličnejših komunikacijskih aktivnosti ima že 10 let izkušenj. Je tudi diplomantka LSPR (Londonska šola za odnose z javnostmi) ter Menedžerka za digitalno poslovanje (Akademija Netfork). Že več let upravlja družbena omrežja različnih podjetij in organizacij, v zadnjih letih predvsem kot svetovalka za celosten in kontinuiran strateški pristop, z namenom uspešnega komuniciranja.

Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo izvaja se v okviru Javnega razpisa za digitalno preobrazbo nevladnih in prostovoljskih organizacij ter povečanje vključenosti njihovih uporabnikov v informacijsko družbo 2021-2023.