pravno obvestilo

Splošni pogoji uporabe

Dobrodošli na spletnem mestu Zavod Konc so. p.  (https://zavodkonc.eu/) Spletno mesto je bilo postavljeno z namenom obveščanja uporabnikov o dejavnostih in storitvah podjetja.

Z uporabo tega spletnega mesta potrjujete, da ste prebrali pogoje uporabe, da jih razumete, se z njimi strinjate in jih v celoti sprejemate. Zato vam priporočamo, da vsebino v nadaljevanju skrbno preberete.

 

Varstvo osebnih podatkov

Zavod Konc so. p.  se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletne strani podjetja ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani uporabljajo “piškotke”. To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste “piškotke” sprejeli ali zavrnili.

Na spletni strani so nameščeni tudi piškotki, ki omogočajo merjenje oglaševanja v Googlovem prikaznem omrežju in oglaševanje na platformah Facebook, Instagram in LinkedIn. Tako mi kot druge strani, na primer Google, uporabljamo piškotke za informiranje, optimiziranje in prikazovanje oglasov glede na pretekle obiske na tej spletni strani. Če ne želite, da se vaš obisk meri na ta način, lahko to možnost izključite tukaj.

Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

 

Izključitev odgovornosti

Vse zgoraj navedene spletne strani so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu Zavod Konc so. p.  ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost

vseh informacij na strani. Vse informacije na spletni strani se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako Zavod Konc so. p.  ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti te spletne strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja te spletne strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, Zavod Konc so. p.  ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Avtorske pravice

© Copyright 2021 Zavod Konc so. p. 

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebuje spletna stran Zavod Konc so. p.  so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino se lahko reproducira izključno v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji (kopiranje, reprodukcija, objava, prenos) mora biti kot vir naveden Zavod Konc so. p. .

Kontaktni podatki

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje v zvezi s tem Pravnim obvestilom oziroma želite uveljavljati vaše pravice, nas kontaktirajte na naslov: janko.pesl@zavodkonc.eu

Na Ravnah na Koroškem, oktober 2022