Zavod KONC v okviru projekta “Digižoga” vabi na novo brezplačno ZOOM izobraževanje o varnosti na spletu:

Naslov: VARNOST NA SPLETU
Predavatelj: Peter Aleksander Bizjak, IPM Komunikacije d.o.o.
Datum: torek, 12. 4. 2022 od 10:00 do 11:30

OPIS IZOBRAŽEVANJA: Grožnja hekerjev in kibernetskih kriminalcev se je povečala glede na našo odvisnost od interneta. Udeleženci izobraževanja bodo spoznali, kako se zaščititi pred grožnjami v našem vedno bolj povezanem svetu.

Prijave na mail: digizoga@zavodkonc.eu   ali se prijavite TUKAJ!

Izobraževanje bo potekalo preko platforme ZOOM, na IPM Digital kanalu: https://us06web.zoom.us/j/82646698794

O PREDAVATELJU:

Peter Aleksander Bizjak, IPM KOMUNIKACIJE d.o.o. je strokovnjak za načrtovanje, izvajanje, testiranje in odpravljanje napak programskih sistemov – od mobilnih do spletnih aplikacij. Ima tudi močno ozadje v DevOpsu. Kot certificirani inštruktor CCNA in Linuxa njegov obseg znanj pokriva napredne teme mreženja, skrbništvo nad sistemi in varnost. Peter poseduje izjemne sposobnosti načrtovanja, konstruiranja in spremljanja zapletenih omrežnih sistemov, pri čemer imajo prednost varnost in zmogljivost. Certificirani etični heker z obsežnim znanjem na področju zagotavljanja kibernetske varnosti kritične IKT infrastrukture ter poslovanja organizacij.

Vljudno vabljeni!

Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo  izvaja se v okviru Javnega razpisa za digitalno preobrazbo nevladnih in prostovoljskih organizacij ter povečanje vključenosti njihovih uporabnikov v informacijsko družbo 2021-2023