Zavod KONC, so.p in KK Dravograd v okviru projekta DIGIŽOGA vabita na BREZPLAČNO izobraževanje o prevarah na svetovnem spletu – internetu.

Naslov izobraževanje: PRVARE NA SVETOVNEM SPLETU
Predavatelj: Peter Aleksander Bizjak
Datum: četrtek, 14. april. 2022, od 10:00 do 11:30 ure

Naše digitalne identitete so dovzetne za digitalne epidemije. Več kot je uporabnikov, ki se »cepijo« pred zlonamerno programsko opremo, napadi z lažnim predstavljanjem ali hekerskimi vdori, bolj smo varni. Udeleženci izobraževanja bodo spoznali kibernetske nevarnosti in kako se odzvati v primeru kibernetskega napada.

Prijave na: digizoga@zavodkonc.eu  ali se prijavite TUKAJ!

Izobraževanje bo potekalo preko spletne platforme ZOOM
na: https://us06web.zoom.us/j/82646698794

O PREDAVATELJU:

Peter Aleksander Bizjak, IPM KOMUNIKACIJE d.o.o. je strokovnjak za načrtovanje, izvajanje, testiranje in odpravljanje napak programskih sistemov – od mobilnih do spletnih aplikacij. Ima tudi močno ozadje v DevOpsu. Kot certificirani inštruktor CCNA in Linuxa njegov obseg znanj pokriva napredne teme mreženja, skrbništvo nad sistemi in varnost. Peter poseduje izjemne sposobnosti načrtovanja, konstruiranja in spremljanja zapletenih omrežnih sistemov, pri čemer imajo prednost varnost in zmogljivost. Certificirani etični heker z obsežnim znanjem na področju zagotavljanja kibernetske varnosti kritične IKT infrastrukture ter poslovanja organizacij.

Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo izvaja se v okviru Javnega razpisa za digitalno preobrazbo nevladnih in prostovoljskih organizacij ter povečanje vključenosti njihovih uporabnikov v informacijsko družbo 2021-2023.