Zavod KONC v okviru projekta “Digižoga” vabi na novo brezplačno ZOOM izobraževanje – delavnico o uporabi pametnega telefona/tablice:

Naslov: UPORAVA PAMETNEGA TELEFONA/TABLICE
Predavatelj: dr. Tilen GORENŠEK
Datum: četrtek, 7. 4. 2022 od 10:00 do 11:30

OPIS IZOBRAŽEVANJA: pametni telefon/tablica predstavljata za marsikoga edini oz. poglavitni način dostopa do svetovnega spleta. Vzhajajoča digitalna ekonomija pa se gradi ravno okrog teh pametnih naprav. Udeleženci delavnice bodo spoznali, kako uporabljati pametni telefon oz. tablico v vsakdanjem življenju, kaj so prednosti napram računalniku in kakšen razvoj se nam obeta v prihodnje.

Prijave na mail: digizoga@zavodkonc.eu   ali se prijavite TUKAJ!

Izobraževanje bo potekalo preko platforme ZOOM, preko IPM Digital kanala na: https://us06web.zoom.us/j/82646698794

O PREDAVATELJU:

Dr. Tilen Gorenšek je direktor Inštituta za digitalizacijo in podjetja IPM Smart Community, kjer z mlado in zagnano ekipo ob pomoči izkušenih senior svetovalcev naskakuje priložnosti ter izzive digitalizacije. Slednja mu že več kot desetletje predstavlja posebno področje zanimanja, kar osvetljuje njegova karierna in akademska usmeritev. Kot vodja raziskovalne skupine Inštituta za digitalizacijo je aktivno vpleten v raziskovalne projekte inštituta na področju digitalizacije. Do sedaj je na področju poslovne digitalne transformacije v različnih obsegih svetoval že več kot 50 različnim poslovnim subjektom iz javnega in zasebnega sektorja.

Vljudno vabljeni!

Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo  izvaja se v okviru Javnega razpisa za digitalno preobrazbo nevladnih in prostovoljskih organizacij ter povečanje vključenosti njihovih uporabnikov v informacijsko družbo 2021-2023