Zavod KONC v okviru projekta “Digižoga” vabi na novo brezplačno ZOOM izobraževanje – delavnico:

Naslov: NAPREDNA UPORABA RAČUNALNIKA
Predavatelj: dr. Tilen GORENŠEK
Datum: torek, 5. 4. 2022 od 10:00 do 11:30

OPIS USPOSABLJANJA:

Poznavanje in uporaba računalnika spada med osnovne digitalne kompetence. Živimo v svetu, kjer je uporaba računalnika že standard oz. nuja, medtem, ko napredno poznavanje računalnika prinaša vrsto prednosti ter priložnosti. Udeleženci delavnice bodo spoznali napredne funkcije uporabe računalnika ter kako jih uporabiti v vsakdanjem življenju.

Prijave na mail: digizoga@zavodkonc.eu   ali se prijavite TUKAJ!

Izobraževanje bo potekalo preko platforme ZOOM, preko IPM Digital kanala na: https://us06web.zoom.us/j/82646698794

O PREDAVATELJU:

Dr. Tilen Gorenšek je direktor Inštituta za digitalizacijo in podjetja IPM Smart Community, kjer z mlado in zagnano ekipo ob pomoči izkušenih senior svetovalcev naskakuje priložnosti ter izzive digitalizacije. Slednja mu že več kot desetletje predstavlja posebno področje zanimanja, kar osvetljuje njegova karierna in akademska usmeritev. Kot vodja raziskovalne skupine Inštituta za digitalizacijo je aktivno vpleten v raziskovalne projekte inštituta na področju digitalizacije. Do sedaj je na področju poslovne digitalne transformacije v različnih obsegih svetoval že več kot 50 različnim poslovnim subjektom iz javnega in zasebnega sektorja.

Vljudno vabljeni!

Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo  izvaja se v okviru Javnega razpisa za digitalno preobrazbo nevladnih in prostovoljskih organizacij ter povečanje vključenosti njihovih uporabnikov v informacijsko družbo 2021-2023