KONC Zavod , so.p. in KK Dravograd v okviru projekta DIGIŽOGA vabita na usposabljanje:

Predstavitev Googlovih orodij: Keep, Koledar in Obrazci

Z orodjem Google Keep hitro zabeležite, kar imate v mislih in nato prejmite opomnik ob pravem času na pravem mestu. Izgovorite glasovno beležko, ko ste na poti,… Z Googlom Keep lahko preprosto zabeležite svoje zamisli ali sestavljate sezname ter jih delite s člani, prijatelji in družinskimi člani.

Googlov Koledar je brezplačen spletni in mobilni koledar, ki vam omogoča spremljanje svojih dogodkov in skupno rabo koledarjev z drugimi. Je idealno orodje za upravljanje osebnih in poslovnih urnikov.

Preprosto ustvarjajte spletne obrazce in ankete ter jih delite z drugimi in analizirajte odgovore v realnem času s pomočjo Googlovih Obrazcev – Forms.

KJE in KDAJ: preko aplikacije ZOOM, v torek, 15. novembra 2022, ob 10. uri.

TRAJANJE: 1,5 ure (10:00 – 11:30)

PREDAVATELJA: Zmago LIČEN iz podjetja AGORA d.o.o., podjetje za ustvarjalne komunikacije.

PRIJAVE: za udeležbo je potrebna predhodna prijava preko prijavnega obrazca TUKAJ ali na mail: digizoga@zavodkonc.eu. Posredovati morate tisti mail, s katerim boste vstopali v program. Dan pred usposabljanjem vam bomo poslali povezavo, kjer boste usposabljanje lahko samo spremljali ali pa tudi zastavili vprašanje.

Usposabljanje je za udeležence brezplačno.

Vljudno vabljeni!

ORGANIZATOR: Usposabljanja organizira Zavod KONC so.p. v okviru projekta Digižoga, ki je sofinanciran s strani Ministrstva za javno upravo in se izvaja v okviru Javnega razpisa za digitalno preobrazbo nevladnih in prostovoljskih organizacij ter povečanje vključenosti njihovih uporabnikov v informacijsko družbo 2021-2023.